Thank you, Lord!

2011-03-29 - 14:05:38
Goddagens!

Tisdag. Idag hade jag och Lilly inget planerat, så vi myste på på morgonen. Hon i sitt nya babygym och jag vid köksbänken.

Lilly var nämligen och satte sprätt på sitt första barnbidrag igår. Jag ville ha en babysitter till henne, och ett babygym. Hade egentligen tänkt kolla på blocket, men det slutade med att vi for på Barnens Hus igår och handlade istället. Köpte lite fler smågrejer också, någon skallra och lite sånt!
Vi lyssnade ju på allas råd "köp inte för mycket innan ni ser vad ni behöver", så vi köpte i princip ingenting! Men nu har hon sitt gym som hon verkar nöjd med!

Och medan hon utforskade gymet,  utmanade jag en muffinssmet till revansch. Den jag gjorde regnbågsmuffinsen av, och så prövade jag göra den innan helgen fast med citron. Ingen utav gångerna blev det bra, och speciellt inte när jag gjorde citronvarianten (som vanligt fumlade jag (läs: stressade) och det blev ännu en bakpulverkatastrof).
Så jag blev lite irriterad och tänkte pröva igen, denna gång helt "utan smak". Och de verkade bli toppenbra (thank you, loooord)!
Ska kleta på lite god frosting senare idag, så får ni kanske se en bild också!

Ha det toppen!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0