Lite hjälp på traven

2011-03-06 - 21:29:01
Jag sitter här med min vackra Lilly i famnen. Erik är i duschen så jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan vi ska börja försöka göra oss klara för sängen.
Jag har däremot inga stora förhoppningar på att komma i säng nå mycket tidigt när Lilly är krasslig. Hon slemmar och rosslar och hostar, Usch vad jobbigt det låter som att hon har det.
Ja, jag hade väl tänkt försöka komma igång med bloggen igen. Idag känns det kul iallafall, men vi får väl se imorgon!
Slängde upp en ny bloggdesign iallafall som lite hjälp på traven, men jag har inte gjort den själv den här gången, utan tog en gratisdesign av tjejen som är länkad i menyn till höger!
På återseende!
Postat av: so

2011-03-07 - 07:10:57
Postat av: sofia

Jag tänkte visa att jag är så mycket bättre än dig och låta bli att svara på din kommentar, men ja känner att jag har min fulla rätt att ge svar på tal mot dina elaka påhopp som du helt saknar grund för! till att börja med så blev det så här mellan oss tre inte bara mig och erik pga att jag bad er lämna katten hemma på julafton eftersom sebbe varit dunder förkyld väldigt länge och vi blev tipsade om att inte utsätta han för så mycket i onödan, ja jag skrev onödan för att släpa omkring på en katt på julafton då jag bett er att lämna den hemma eftersom jag var livrädd att han kunde få astma tycker jag faktiskt är onödigt. Det var ni som då tyckte att jag var så HEMSK som inte förstod hur mycket er katt betyder för er!? löjligt! och en sak ska du ha jävligt klart för dig, jag hade inte berättat för någon att du var gravid! det var katerina som tyckte att jag hade rätt att veta, vaken ni, emma, mamma eller pappa sa något till mig. De ända jag sa till det var emma eftersom jag tyckte att det borde hon ha berättat för mig oavsett om det var "hemligt". Och jag konfronterade inte henne fören det gått flera veckor efter att katerina sagt det till mig! så om du tror jag gått runt och berättat det för allt och alla så har du än en gång jävligt fel. Vidare i mitt försvar mot din totalt osanningsenlig text. Gratta er!? hallå lilla tjejen ni var bjuden på dopet, ni visste när sebbe fylld 1år har du verkligen rätt att sitta där och kritisera mig!? Och tack för ditt nyblivna psykolog snack "ingen mår bra i den familjen" bara så du vet så skulle verken jag eller M någonsin göra något som sebbe for illa av! Han har ett toppen liv med på skit bra föräldrar som inte lägre bor ihop, inte för att du har nå med det att göra heller. Men du kan väl tänka innan du ska skicka iväg din nästa kommentar, och om du nu läser texten här ordentligt så ser du att det ända jag gjort är att försvara mig mot dina påhopp så undvik att springa iväg och gråta ut hos alla om hur elak jag varit mot dig är du gullig.

P.s Sebbe är nu 1,5år, blond, 85cm lång, 11,8kg väldigt lika sin pappa fortfarande. det verkar ju vara så du avslutar dina texter så jag gör väl desamma då. för du vet lika lite om mitt barn som jag vet om ditt.

2011-03-07 - 07:54:33
URL: http://tillbyn.blogg.se/
Postat av: sofia

besviken? nä de är jag absolut inte=) jag tyckte hela din text var otroligt dåligt formulerad. vad hade du räknat med att få ut av det du skrev? på vilket sätt skulle jag ha tolkat det då enligt dig?

allt detta startade pga av världens skit sak! men nu när du blivit mamma tror jag att du kan förstå att man alltid vill sitt barns bästa, och det var precis det jag vill på julafton. så jag hoppas verkligen inte att du/ni förväntade er en ursäkt för det kommer inte att hända däremot kanske det är dags för dig att inse att ni kanske överreagerade en smula när det gäller hela "kattgrejen".

2011-03-07 - 09:51:02
URL: http://tillbyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0