Allergisk mot sina barnbarn

2011-04-12 - 11:59:56
Hejsan!

Då var det tisdag och vädret är klart mycket tristare idag motför igår. Men faktiskt, den här tiden på året är jag inte så påverkad av vädret som man annars kan vara under ex. sommaren. På sommaren vill man ju bara gå och dö om det skulle råka regna en dag (ja, vi bor i Sverige, dags att vänja sig kanske?) men såhär i April är man ju nästan inställd på att det kan se ut hursomhelst när man slår upp sina två blå på morgonen.

Iallafall har jag ganska nyss kommit in från våran vanliga förmiddagspromenad, och Lilly hon ligger kvar ute i vagnen och sover skönt. Hon verkar kunna sova hur länge som helst ute i vagnen, och det känns riktigt bra i mammahjärtat att låta hennes små lungor vila från lägenhetsluften en stund varje dag.

Såhär söt var hon i sin vagnåkaroutfit för några dagar sedan. ♥


Men nu ska jag ta och passa på att städa lite medan hon sover där ute.
Ikväll kommer mammsen och ska vara med Lilly medan jag och Erik ska laga hennes bil, och då kan det vara bra att ha dammsugit lite extra noga så hon inte får så tungt att andas min lilla mamma! Hon är ju nämligen allergisk mot 66% av sina barnbarn, stackarn.
Postat av: MrsEmma

Söta jävla söta söööööta! <3

2011-04-12 - 15:33:44
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: Annika

Nej, det kan man definitivt inte! Men kom ihåg att de är faaaarligt goda!:)

2011-04-13 - 20:59:51
URL: http://sockerbagerskan.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag mätte först hur lång den skulle vara, sen fyllde jag den med hallon- och jordgubbsmoussen och rullade ihop och la i den och smetade på glasskräm och sen på med marsipanen som jag först mätte med tumstock så den skulle vara rätt storlek:)

2011-04-17 - 10:03:22
URL: http://sockerbagerskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0