Jag undrar hur detta ska gå

2010-03-30 - 09:15:07

Godmorgon!

 

Idag bloggar jag faktiskt inte från skrivbordet utan sängen. Som står bredvid skrivbordet.

Igårkväll när vi precis gått och lagt oss så började pannan (vi har pannrummet för hela huset i vår lägenhet) leva om så hemskt. Erik som var hemskt trött efter sin något längre arbetsdag stod inte ut med ljudet (riktigt högt och irriterande), så vi lyfte in sängen i vardagsrummet istället.

Den idén verkade dock våra små djur inte gilla riktigt, eller så gillade dem det väldigt mycket, för det har varit full rulle hela natten. Hunden har jagat katten över sängen, katten har trampat runt på mitt huvud, hunden har tuggat ben höggljutt och kastat det omkring sig, katten har krafsat på dörren 162896 gånger under natten för att bli in och utsläppt. Puh. Jag har heller inte sovit bra i allmänhet, så det känns som att jag vaknat var 3:e minut hela natten. Nåja, Erik skulle ringa Per-Evald idag och höra vad han tror, så får vi väl se sen!
Men iallafall, så älskar jag att ligga och slöa i sängen med datorn, så den lyfte jag hit. Man måste ju passa på?


I
går var jag med Emma och fuskade lite på McDonalds. Hon har hjälpt mig att gilla deras hamburgare faktiskt. Vi gjorde lite småärenden också, bland annat var jag tvungen att köpa bläckpatron till skrivaren, så det gjorde vi på Elgiganten.

Sen for vi hem till henne, sen till mig och jag kopierade upp Kapitel 1 ur Naturkunskapsboken eftersom min inte kommer förrän idag.

Redan på Fredag ska jag ha mitt första delprov och jag undrar hur detta ska gå!

Även idag snöar det. Och det kan verkligen förstöra min dag. Först och främst vill jag ha min Erik hemma om nätterna, men jag längtar också så sjukt mycket till sommaren, och den lär ju inte komma fortare med detta snöfall!
Och lagom till påsk, ja då blir det skitväder och ska regna!
Nåväl, snart, snart är det sommar.

 

Jag ska ta tag i Naturkunskapen nu, så jag inte halkar efter!

 

Ha en bra Tisdag!

 

Hejhej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0