Lyxhustru

2010-03-19 - 15:51:18

Hejsan!

 

Jag tycker att det går lite segt för mig med denna bloggning nu!

 

Fredag idag ja, veckorna flyter bara på, herregud snart är det säkert sommar! Och inte är jag den som klagar när sommaren kommer!
Åh så härligt med solen, man blir så mycket gladare och friskare! Mjukglass, kulglass och Isglass i stora lass efter ett härligt (jag vet att jag är världens badkruka när det väl gäller) dopp! Mysiga skogspromenader mot kvällskvisten (med ett stort gevär på ryggen om lilla björne dyker upp) med Miro!
Nej, alla årstider har sin charm, men jag är en sommarmänniska hur jag än vrider och vänder på det. Då går solen aldrig ner och jag kan sitta uppe hur länge jag vill, de varma sommarnätterna!

Ja, men tillbaka till verkligheten.

Just nu sitter jag och dricker Cola (Emma har gjort mig till en Cola-junkie) och väntar på att klockan ska gå så jag får väcka Erik. Han har jobbat inatt som vanligt, eftersom snön valde att vräka ner som vilken annan helg som helst. Överaskning, det ska snöa inatt också, och som bonus på det, nästa helg med!

Nåja, hyran ska betalas och eftersom jag bara lever lyxhustru-liv här hemma så kan det ju behövas en extra krona!

 

Påtal om lyxhustru-livet så sitter jag som på nålar. Jag har varit på en anställningsintervju och väntar nu på ett slutgiltigt besked. Jag tror att jag kommer få veta till veckan och jag hatar att vänta på såna här saker. Jag vill veta NU!

Ha en trevlig helg!

 

Hejhej

Postat av: MrsEmma

Ja, lätt att vi gör! det kommer gå bra det här! haha men joooo skyll på mig att du har trillat dit på livets sötma! =) Ja, fan va spännande med jobbet! Vårat vardagshäng går ju fetbort då men som sagt, hyran ska betalas och dom allra flesta accepterar bara pengar såååå. Nej nu tror jag det är dags för snarklådan! Hörs imorrn, Gnatt

2010-03-20 - 00:31:49
URL: http://mrsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0