Lok är klok som en bok

2010-06-23 - 23:27:43
Godafton!

Jag lider av mina vanliga insomningsvårigheter och ikväll var de dessutom kryddade med lite hunger, så jag tassade upp och smaskade i mig några kalla pizza-bitar som var kvar sedan middagen.
Självklart tog jag en sväng förbi datorn som stod igång och surrade och för första gången på 2 veckor (?!) kom jag på att jag kanske skulle skriva ett litet blogginlägg.

Mycket har hänt men inget jag nu kan komma på att skriva om. Just det, jag kan iallafall passa på att Gratulera ett födelsedagsbarn.

Grattis Linda! ;)


Miro har iallafall tagit examen från Valpkursen med gott betyg och jag längtar bara till hösten när vi får sätta igång med nästa kurs. Vet inte riktigt vad vi ska lära oss då, men någonting kommer det garanterat bli, för fy tusan vad roligt vi har både Miro och jag :)


Mammas snygging. Duktigast i världen!

Imorgon tänkte jag bege mig ut i skogen det första jag gör. Jag tänkte lägga ett enkelt spår åt Miro så han får lite nosaktivering och så vi får träna på det, för det tyckte jag var ett roligt sätt att sysselsätta honom på, och det tror jag han också tyckte.
Då passar det dessutom perfekt att han får äta sin Frukost i slutet av spåret, som en rejäl belöning när han nosar rätt! Och nosar rätt vet jag att han gör för det gjorde han redan första gången, trots att det var hundar överallt runtomkring, så ensam ska det nog inte vara något svårare! Dessutom är han den klokaste lilla hunden jag nog har träffat.
Förutom Lok såklart, men Lok han är klokast av alla!

Nääe om jag skulle försöka sova nu då, så vi orkar upp till skogen imorgon!
Postat av: MrsEmma

Lok blev rörd och fällde en liten tår när han läste om sin komplimang! Gick det bra i spåret! Jag borde också ta upp det där igen, det är ju bland det roligaste som finns men jag kan som inte koncentrera mig när jag är vit av skräck så fort jag vistas i skogen, då man vet att man kan ha en otäck nalle sniffandes i nacken vilken sekund som helst!

2010-06-24 - 15:28:24
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Ja vi får verkligen hoppas på vädret nu ja! =) Klart du får! =)

2010-07-19 - 21:47:16
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Haha det säger du!? Usch sådant får man inte önska! =) Jo nu börjar allt om som vanligt igen. Ett år till nästa gång! Jaja den som väntar på något gott! Dessutom så har jag en känsla av att den här vintern kommer att bli snäppet bättre än tidigare vintrar! =)

2010-07-31 - 18:46:04
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Mmm det var verkligen riktigt gott! Flera år sedan jag drack det och jag trodde inte alls jag skulle tycka om men joooo =)

2010-09-04 - 10:35:23
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: Theréz || Several passions - one blog

Vilken otroligt vacker hund! Precis en sån bordercollie skulle jag vilja ha! Så himla fint med blåa ögon också ♥

Tror dock tyvärr att rasen är lite för krävande för mig :(

2011-04-06 - 21:39:58
URL: http://zereht.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0