Lok är klok som en bok

2010-06-23 - 23:27:43
Godafton!

Jag lider av mina vanliga insomningsvårigheter och ikväll var de dessutom kryddade med lite hunger, så jag tassade upp och smaskade i mig några kalla pizza-bitar som var kvar sedan middagen.
Självklart tog jag en sväng förbi datorn som stod igång och surrade och för första gången på 2 veckor (?!) kom jag på att jag kanske skulle skriva ett litet blogginlägg.

Mycket har hänt men inget jag nu kan komma på att skriva om. Just det, jag kan iallafall passa på att Gratulera ett födelsedagsbarn.

Grattis Linda! ;)


Miro har iallafall tagit examen från Valpkursen med gott betyg och jag längtar bara till hösten när vi får sätta igång med nästa kurs. Vet inte riktigt vad vi ska lära oss då, men någonting kommer det garanterat bli, för fy tusan vad roligt vi har både Miro och jag :)


Mammas snygging. Duktigast i världen!

Imorgon tänkte jag bege mig ut i skogen det första jag gör. Jag tänkte lägga ett enkelt spår åt Miro så han får lite nosaktivering och så vi får träna på det, för det tyckte jag var ett roligt sätt att sysselsätta honom på, och det tror jag han också tyckte.
Då passar det dessutom perfekt att han får äta sin Frukost i slutet av spåret, som en rejäl belöning när han nosar rätt! Och nosar rätt vet jag att han gör för det gjorde han redan första gången, trots att det var hundar överallt runtomkring, så ensam ska det nog inte vara något svårare! Dessutom är han den klokaste lilla hunden jag nog har träffat.
Förutom Lok såklart, men Lok han är klokast av alla!

Nääe om jag skulle försöka sova nu då, så vi orkar upp till skogen imorgon!

Miro Badanka

2010-06-07 - 14:55:18
Idag efter min och Emmas lunch satt vi ute på bron medan hundarna fick busa av sig en stund.
Miros nyfunna favorithobby är att bada, kanske speciellt i de två små "poolerna" på Loks gård.
Han älskar att plaska med framtassarna och "fånga" vattnet genom att smälla högt med käftarna.
Ibland kör han också ner hela huvudet under vattnet och bubblar "kaffekokaren" som en tok med nosen.
Såhär håller han på länge, och flera gånger. När han fryser så han skakar och hackar tänder får man ta upp han, för han verkar inte ha vett att kliva ur själv!
Han brås då inte på mig, utan det måste vara Erik som han ärvt badankan av! Haha!

Dunderklumpen

2010-06-02 - 22:32:28
Idag kom jag och tänka på den gamla filmen Dunderklumpen och har sedan dess inte kunnat sluta tänka på den.
Fy fasiken vad bra jag (tror) tyckte den var! Och nu vill jag se den igen, helst ikväll men det blir ju lite sent!

Googlade iallafall fram dessa, mina favoritkaraktärer i filmen;


Lejonel..


..Och den skojigaste.. "En-Dum-En"

Det är midsommarkväll i Ströms Vattudal i norra Jämtland. På en veranda sitter pappan och mamman och dricker kaffe, och inne i huset sover yngsta dottern Camilla. Så smyger den ensamme Dunderklumpen in i Camillas sovrum och väcker hennes dockor till liv, och beger sig av med dem. Camillas storebror Jens och pappa Beppe följer Dunderklumpen genom midsommarnatten för att få tag i leksakerna, och när de hinner ikapp Dunderklumpen får de vara med om en magisk midsommarnatt.


Texten är saxad från Wikipedia och Bilderna är från Google Bildsök

Kanske dags att krypa till kojs nu då!

Hejhej
RSS 2.0