Lilla hjälten

2010-02-05 - 21:58:58

Godafton!

 

Nu har vi ganska precis kommit hem från en riktigt god, men framförallt trevlig middag hos Emma och Mats. Vi blev som sagt bjudna på Tacopizza och den stod upp till förväntningarna och ännu bättre. Dessutom fick vi en supergod Blåbärspaj till efterätt och den satt som en smäck i kistan! Dock så blev kistan rätt överfull och det känns som att jag fortfarande rullar fram, men det är sånt man får räkna med!
Vi tackar så hemskt för den supertrevliga kvällen!

 

Miro hann även vara med om sitt livs första olycka.
Erik var ute för att låta honom kissa, och en sekund med bristande uppmärksamhet senare så hördes ett tjut.
Lilla killen hade glatt skuttat in i Emma och Mats garage, och utan att se var han stoppade tassarna så trillade han rätt ner i nåt som liknar en gammal matkällare.
Erik och Mats fiskade upp den lätt tagna, men annars helt oskadda lilla hjälten och jag undersökte honom lite snabbt efter synliga skador.
Förutom ett par skrapsår på haka och nos så är han i prima skick, han tuggar glatt på sitt ben så några skador i munnen verkar han ha klarat sig från.
Nu håller vi bara ett extra öga på honom efter tecken på eventuell hjärnskakning, men eftersom han jagar Svampbob lika glatt som vanligt så verkar han inte alls vara det minsta bekommen av händelsen.

Vår lilla hjälte såsom han ser ut precis nu. Tuggar förnöjt på sitt älskade ben!


Eftersom snöandet har trappats upp till en lite mer fyllig variant så tänker vi krypa ner i sängen redan nu, för att vara på den säkra sidan om de lite högre uppsatta skulle ringa och be om snöröjning.

Så med det säger jag godnatt och ha en trevlig helg!

Hejhej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0