För effektens skull överdriver jag

2010-02-09 - 10:58:56

Goddagens!

 

Just nu sitter jag faktikst och är självgod och nöjd över mig själv. Jag vaknade och klev upp kvart i nio! Och nu har jag precis ätit en macka (med lavarökt hamburgerkött, det var gott) och druckit Chokladmjöölk, som belöning för att jag diskade och vek tvätt och startade en ny tvättmaskin innan jag satte mig vid datorn!

Jag måste nog tyvärr erkänna att jag snart måste sätta barnspärr på datorn som bara Erik kan låsa upp, för jag spenderar alldeles för många timmar sittandes här!

Igår var Fred och Anna förbi, de fick smaka på cheesecaken och gjorde inga överdrivna grimaser, så den fick nog godkänt! De har varit i London så det fick de berätta om och visa bilder från, medan Miro ställde in sig hos speciellt Anna och tiggde och bad om en mag-kliing.
Han är så himla söt när det kommer folk! Glad och social men ändå lugn, sansad och behaglig!

 


Miro är en riktig pussgurka! ♥
Sandra är en riktig pyjamas-slusk.

 

Idag snöar det snöflingor stora som mariekex (inte riktigt, men för effektens skull överdriver jag en smula), och när jag först lade märke till det var min första tanke "neeeeeej" men sen slog det mig att Erik inte har plogjour i veckan! Haha!

Nej, nu ska jag hoppa i täckisarna och flytta undan bilen, så jag kan skotta det traktorn inte kom åt i morse!
Och att döma av bilden så ska jag nog hoppa i duschen sen och fräscha till mig innan jag skrämmer någon granne.

 

Det finns mycket kvar av cheeesecaken, den är nämligen storleken stor. Kom och ät!


Hejhej

Postat av: MrsEmma

Haha ja jag har ju en tendens att alltid vänta lite för länge! =) Men nu har jag ju sett att onoff har den i rosa! Finns dock inte att få tag på i hela sverige, det kanske bara e på skojj för ingen personal verkar känna till detta!!! Haha kul förresten att du har anammat B1 och B2-systemet! =) Lok var duktig hos "tandläkaren" så det kan vi allt göra om. Vi borde åka tillbaka och fika alla fyra också! =) Men fint då kanske jag tittar upp i em. Hör av mig innan om detta blir aktuellt! =)

2010-02-09 - 13:12:47
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: MrsEmma

Vidarebefodra den här länken till påskharen! =) http://elon.se/kategori/diskmaskin/

2010-02-09 - 14:06:17
URL: http://mrsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0