En dag, när moroten och jag..

2010-04-28 - 13:13:36

Hejsan!

 

Onsdag idag, veckan rusar fram lika snabbt som vanligt.

Idag hade jag tänkt ägna mig åt lite tråkiga men ganska nödvändiga saker såsom att deklarera, tvätta och städa.

Men en promenad med Miro och våra goda vänner Emma och Lok ska jag nog hinna med också.Emma och Lok  Emma, jag hittade alla "studsbilder" på Lok nu! Hade glömt dem!Tunnan & Moroten"OH-OH!" Här var lilla Miro "moroten" Ekström inte gammal!
 

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Jag fick ett sms som berättade att mitt och Emmas paket från H&M hade landat på Konsum i Luleå, så istället för att åka till Boden och äta glass, så for vi då alltså till Luleå.

Men glassen var nog precis lika god i Luleå, kanske tillochmed godare! Så kändes det då igår, Åhh.

Jag åt en bägare med 2 kulor. En med chokladsmak, och en med Melon. Melon-glassen är så god så jag skulle kunna äta den varje dag för resten av mitt liv. Så krämig men ändå så frisk!

 

Igår fick min älskade Erik också ett riktigt trevligt besked. Han har blivit anställd!
Mer än så berättar jag inte, utan det får ni fråga honom så får han berätta det själv, det gör han nog gärna!
Grattis min underbara Älskling, du är värd allt det bästa! ♥


N
ä, tillbaka till deklarationen, tyvärr.

 

Hejhej

Jag har kommit till insikt

2010-04-27 - 12:21:04

Hejsan!

 

Tisdag, men det tog ett tag för mig att lista ut vilken dag det är. Jag har varit mer eller mindre dagvild i nästan en veckas tid, men det brukar ju gå till sig.

 

Idag är det riktigt trist väder, iallafall här i lilla byn, men jag tror bestämt att jag ska hämta med mig Emma så vi kan åka och köpa kulglass, för det har jag varit sugen på länge.

Mest troligt åker vi till Boden, och när vi väl är där så passar vi nog på att besöka Mio Möbler, eftersom vi surrat om det tidigare.

 

Annars finns det inte så mycket mer jag kan uppdatera er om för tillfället, det händer inte så mycket i mitt simpla liv.

Men det är så jag trivs!

 

Igår satt jag och Emma i bilen och pratade (vi brukar fastna i bilen långt efter vi egentligen borde kliva ur efter ankomst) och som vanligt så vad det egentligen än handlar om, så märker jag alltid ord eller kommer med någon annan kompletterande information.

Då sa Emma något som faktiskt är så sant som det bara kan bli, och jag har kommit till insikt.

Jag är en besserwisser. En riktig know-it-all, mr. Science fiction, världsmästare är jag.

Det är så konstigt att vissa (inklusive jag själv) måste, även fast vi förstår alldeles utomordentligt vad personen menar, påpeka att "det heter faktiskt så och så".
Jag menar aldrig att vara dryg, men om jag nu uppfattas så, så får ni gärna ge mig en smäll - rakt i nyllet!
Eller kanske bara säga det till mig, så jag slipper blöda näsblod..


Nej, nu ska jag besserwissra mig in i duschen så det blir glass någon gång idag!


Hejhej

Ögon stora som tefat

2010-04-26 - 12:03:24

Hejsan!

 

Måndag, och en ganska stor Måndag törs jag nog säga. Men inte mer än så, än!

 

Helgen har varit trevlig på alla sätt och vis, på Lördagsmorgonen packade jag, Erik och Miro in oss i bilen tillsammans med Emma, Mats och Lok. Vi styrde kosan mot korpforsen (internt: Korv-forsen) där grillning stod på schemat, och grillade, det gjorde vi. Gott, mysigt, vackert ja, en helt perfekt Lördagsförmiddag.
Vi fortsatte dagen i ätandets tecken, med en grillfest hos Jimmy och Sandra, och återigen så grillade vi. Mycket.
Efter maten höll både jag och Erik på att somna (vi var nog inte de enda heller, efter all den maten) så vi gav ganska snart efter för våra gäspningar och begav oss hemåt.

  


Söndagen vaknade vi pigga och glada och åkte till Anders, där bjöds det på mat och vi hade med oss fika (vi äter ganska mycket på helgerna). Jag och Linda tog en liten promenad med Miro, medan Anders och Erik fick sitta inne och surra om bilar.
Väl hemma igen fick vi besök av Maggan, vilket ju alltid är lika trevlig!
Mot kvällen började både jag och Erik bli smått rastlösa så vi bestämde oss för att ta tag i någonting som vi ju surrat länge om!
Vi åkte och hälsade på Marcus i Boden, vilket var första gången någonsin tror jag! Vi träffade hans tjej Linda, och såklart deras lilla son Elias. Med ögon stora som tefat satt han och tittade på mig och Erik. En riktig sötnos!

Nu däremot är det dags att börja göra sig iordning!

Ha det bra allihopa och njut av den vackra våren som kommit till oss!

 

Hejhej

Pappsen <3

2010-04-23 - 20:39:31
Godkväll!

Då var det Fredag, och just denna fredag har vi hittills spenderat hos Miro och Svampbobs Morfar. Alltså min Pappa. Mamma hon är också här och så Jimmy såklart.

Pappa han har köpt sig en ny laptop som jag håller på att lära han lite hur man använder, men nu tog vi en paus och jag passade på att blogga lite!

Nu ska jag däremot hjälpa pappsen göra en e-postadress!

Ha en trevlig helg!

Hejhej

Jamåduleva

2010-04-22 - 14:34:51

Idag fyller Emma år!
24 för att vara riktigt exakt.

Grattis!

RSS 2.0