Home Makeover

2009-09-30 - 13:42:52

Hej igen.

 

Jag kom på igår, när jag höll på att hänga upp nya gardiner i vardagsrummet, att jag ju inte har visat hur det blev med förstoringarna och alla ramar. So, here it comes.
    

     

Såhär blev det alltså. Lite skumma storlekar på bilderna jag vet, men ni ser ju vad de föreställer. TV-n är en 38" widescreen-tjockis, så får ni ett litet hum om hur stor tavlan är.
Jag blev jättenöjd med alla bilder!

 

 

Och..

 Såhär blev det med nya gardiner i vardagsrummet. Jag blev ändå nöjd, men ingen kan anklaga jysk för att sälja välsydda gardiner. Men, då var de ju billiga också!


Nu ska jag försöka göra något med mitt liv.

Hejhej

Romantisk middag uppåt timmerberget

2009-09-30 - 11:10:45     
Är inte detta livet, så säg!?

Igår tog jag och Erik♥ med oss några vedpinnar, kameran och massa mat och åkte iväg och grillade till middag. Så gott och så underbart mysigt.


P
recis som förra året så är jag inte så skeptisk inför höst och vinter, som jag alltid annars brukar vara. Visst, jag lider ju av den vanliga höstdepressionen, men iår finns det ju fler än en orsak till det.

Men i det stora hela. Jag tycker det bara är sjuukt mysigt nu när man kan börja tända ljus, slå igång elementena och dra på sig tofflor här hemma. När man får börja pälsa på sig med mössor, vantar och mina älskade halsdukar. Sen kommer snön och allting blir så vackert som det bara kan bli.

Jo. Jag tror att jag börjar gilla det mörka halvåret också.

 

Hejhej

Cosy cat

2009-09-30 - 09:34:13

 

Godmorgon!

 

Nu är jag inne på min andra lediga dag i raden av tre, men idag har jag inget sällskap av Erik♥. Men det var ändå kul, för jag vet hur gärna Erik alltid har velat få jobba där, och även om det bara är några dagar såhär till en början, så är en fot inne aldrig helt fel.

Dessutom så har jag ju lilla (läs stora, nästan lite tjocka) Svampbob som sällskap.

Han är alltid lika mysig!

 

     

Såhär ser vårat morgonmys ut, och Erik är lika svartis varje morgon. Men vem skulle inte vilja gosa med världens sötaste katt?

Ni kan ju förbise natt-frillan och ja.. hela mig i allmänhet!


Nu ska jag hoppa in i ducshen så jag törs visa mig för allmänheten. Sen ska jag lägga på lite i.d., som jag än så länge är riktigt nöjd med! Jag har hört från flera håll att det tydligen ska vara lätt att bli allergisk mot det, men vi får väl se hur min hud reagerar av det.

Hejhej

 Caisa: Jag tror minsann att Tilda ringde mig igår, hon sa att ni skulle komma hit och fika hos mig idag! :)

LåtsasFredag

2009-09-25 - 16:13:47

Gooooddagens!

Min arbetsdag lider mot sitt slut och likaså arbetsveckan. För de flesta utom mig såklart, men ja ä inte bitter!

Vad helgen ska bjuda på vet jag inte än, men det lär nog visa sig så säkert!
Jag vet en sak jag ska göra dock..

Jag ska spackla sönder ansiktet med mitt nya smink
som ligger i min postlåda och väntar på mig!

Jihoo!

Snart slutar jag.

Hejhej

I did it!

2009-09-24 - 13:16:50

Jag gjorde det. Jag j*vla gjorde det!

Sandra Larsson har beställt smink för nära tusenlappen. Det är nog det dummaste och mest onödiga inköpet jag någonsin gjort. Men desto roligare!

Oh vad roligt när det kommer!

Kitet som jag valde i färgkombination Light innehåller alltså;

1 "kall" (nyansen) foundation

1 "varm" foundation

1 Warmth Solpuder / Ögonskugga

1 Mineral Veil

1 Skin rev-er upper Primer
1 full coverage Kabuki borste (rek pris 385:-)
1 flawless face buffborste ( rek pris 345:-)
1 max coverage concealer borste ( rek pris 235:-)
Och en Bonus How To-DVD som visar hur man enklast lägger en makeup med I.D.s produkter.


värdet på kitet är 2200:- men priset är justnu 949:- hos makeupdesignbysara.com. Man betalar alltså egentligen bara för borstarna och får sminket på köpet!
Och hon bjuder dessutom alltid på frakten!


Hejhej

I.D. Bare Minerals

2009-09-23 - 14:54:03

Damnit vad sugen jag blir.

 


Bild: http://www.makeupdesignbysara.se/default.asp?HeadPage=356&Language=sv


Har länge varit sugen på att pröva detta omtalade mineralsmink, och detta märke har fångat min uppmärksamhet. Att det sen var "svindyrt" (jag skulla tycka att smink är dyrt även om BILTEMA skulle komma med ett eget märke) har gjort att jag slog det ur tanken.

Men, nu såg jag i Lily's blogg, att hos Makeupdesign By Sara var det nu extrapris på det här fina get started-kitet från I.D. Bare Minerals. I det får man då alltså två foundations, en primer, en mineral veil, tre borstar och en how to-DVD.
 Det är fortfarande alldeles för dyrt för min ekonomi, men.. Jag köper ju så sällan (läs aldrig) smink.
Dessutom använder jag ju aldrig några "produkter" så detta kanske skulle vara bra för min hud?


Jaja, sugen blev jag då på att beställa. Dessutom skulle det ju trilla in någon krona extra på Fredag..
Fast, jag vill gärna köpa lite bättre schampo och balsam också.. Och gärna en plattång.. Eller lite fler kläder till hösten och vintern? Men vad ska man prioritera?Sofia hon svarade då inte så jag sitter fortfarande pall på arslet här hemma och börjar känna mig rätt rastlös..

Ring om nån vill hitta på nåt..

 

Hejhej

DUNK DUNK DUNK DUNK

2009-09-23 - 11:29:26

Goddagens!

 

Än så länge har jag inte gjort någonting denna morgon. Jag sov alldeles för länge i tron om att Erik♥ skulle ringa och väcka mig, men det hade han glömt bort.  Så jag tror att jag faktisktkomupp i 12-13 timmars sömn inatt. Av detta får jag ångest och hela dagen efteråt är jag seg som en Riesenkola. Well, well.
Jag ska försöka städa lite så man kommer igång, sen tänkte jag nog ta mig en promenad ner till Sofia om de är hemma.


Grannen poppar bas som vanligt, nästa grannar ska bli ett yngre par som festar varje helg för det skulle tamejfan störa mindre. Till en början tyckte jag att Erik överreagerade när han fick mindre vansinnesutbrott efter några timmars "dunk dunk dunk dunk dunka dunka dunk dunk." Men nu kan jag hålla med honom.
Varför ha så hög volym en helt vanlig vardag? Från morgon till kväll? Jag kan inte ens lyssna musik på spotify eller se på tv, för hennes jävla bas skär igenom.

Nä hörni, blogginspirationen ligger långt inne, någon annan gång kanske.

 

Hejhej

Klubbade sälar

2009-09-22 - 19:21:02

Godafton!

 

En liten snabbuppdatering innan det är tid för mig och Erik♥ att hoppa i säng. Både han och jag är helt slut, det blev aningen sent igår och tidigt imorse, och efter en dag full av händelser så känner jag mig totalt mörad.
Man blir trött av att lära sig, men kul var det!

Imorgon är jag ledig och har ingenting på schemat woho! Jag hade däremot tänkt städa och greja på lite här hemma, ja som jag alltid gör när jag är ledig. Jag tycker faktiskt att det är riktigt kul att städa när man har tid att göra det i lugn och ro. Man blir så himla nöjd när det är färdigt, och vill helst bara gå runt och njuta i sitt fläckfria hem.

Nu ska jag gå och se lite tv med älskade Erik och sen ska jag sova som en klubbad säl!

 

Hejhej

Det gick

2009-09-21 - 12:08:24

Så farligt var det inte. Haha, men har man prestationsångest så har man!

Nu ska jag jobba!

 

Hejhej

Fy vad jobbigt.

2009-09-21 - 08:40:22

Hohoho, vet ni?

Jag är så jädrans nervös så jag tror magen håller på att vända sig ut och in.

Detta borde gå bra och jag borde inte ha någonting att vara nervös för, men damn.

Heh, jag får sån prestationsångest. Speciellt när det förväntas bra resultat.
Det hjälpte inte med mat, snarare förvärrade min oroliga lilla mage.
Hahaha, snart svimmar jag nog, och det blir bara värre i denna väntan..


Wish me Luck!

Mondaymorning

2009-09-21 - 06:25:00

Godmorgon!

 

Igår var jag ledig och det var som vanligt skönt. Alltid lika rolig påhälsning av Anna & Åsa  och så hälsade vi på lite i byn, och såklart lite mickel med bil!

 

Helgen gick fort som attans, som de brukar göra, och nu längtar jag redan till nästa. Synd bara att jag ska jobba då igen.

 

Nu håller Svampbob på att sätta en hårboll i halsen, så det är bäst att jag går och gullar med honom.


Mer kreativt än såhär blir det inte, inte innan jag har fått mat iallafall. Magen är mycket upprörd idag, inte bara hungrig och kanske instabil sedan helgen, utan oerhört nervös också. Ja, de flesta vet vad det är för dag idag.

Som sagt, kanske kommer tillbaka efter maten, om jag inte fastner i the Sims eller några andra göromål här hemma.

 

Hejhej


 

Bara för att det var relativt lite gnäll i dagens inlägg, för att vara Sandra en Måndagmorgon, så tänker jag gnälla lite på blogg.se; det är värdelöst att skriva inlägg nu. Tack.

Especially for You!

2009-09-19 - 21:09:56

Dessa två är till Emma.
Jag har planer på att hetsa dig, såsom du hetsade mig. Hoho!

Mopsar är speciella, att leva med en mops är ett bra sätt att ha roligt! En liten hund som har massor av personlighet, är nyfiken, men framför allt har en stor portion humor. Mopsen är en komiker, som gärna solar sig i allas uppmärksamhet.

Att vara mopsägare är annorlunda, mopsar väcker uppmärksamhet; små, runda, kraftiga korvar på ben, grisknorr på svansen, veck över nacken och ett klotrunt huvud med klotrunda ögon, mitt i en rynkad grimas. Mopsar framkallar skratt hos de flesta. Mopsen är ganska sällsynt.

Man hör sällan eller aldrig talas om en mops som biter. De är självsäkra och känner sin värdighet, vilket gör dem orubbligt harmoniska i temperamentet.

Mopsar älskar mopsar, man kan ha en hel hop tillsammans. Mopsar älskar också andra hundar, ju större desto bättre. Möter inte mopsen den förväntade uppmärksamheten, går den förbi utan att tappa en rynka. Den älskar att vara i knät, men är för den skull ingen lathund. Mopsar är energiska och med på det mesta. De vet inget bättre än att få komma ut och roa sig. Självklart är det en del som inte mopsar kan, det är ingen brukshund och den har inga jaktinstinkter.

Att ha katt i familjen är inget hinder, katter duger också som lekkamrater. Man måste dock lära både katt och mops att respektera varandra. 

Mopsen är följsam och lätt att uppfostra. För den som har intresse och tålamod, kan mops vara en lämplig ras för lydnadsträning, spår, agility eller annat.

Källa: http://www.mopsorden.se/´
Haha, tusan, efter att ha läst detta blev jag ju själv intresserad av en ras som denna, och jag vet med säkerhet att Erik♥ skulle vilja ha en sån här racakre.

Kommer detta sluta i att jag hetsar mig själv till ännu en "jag-vill-ha-en-hund-depression" ?

Hejhej

Dessa solrosor..

2009-09-18 - 07:00:39

Godmorgon!

Uppe med tuppen som vanligt nu för tiden, men, inte på jobbet än! Hemskt skönt att slippa kånka med dator och hela köret, och det har jag Mats att tacka för! Jag undrar om jag kanske ska köpa dem båda en sån där mössa. Så matchar de ju också!

Imorse när vi klev upp så insåg jag att detta nog var sista natten mina små solrosor klarade sig, och det ni ser på bilden ovan är också allt vi sett, i hela rabatten! Det gick med andra ord inte så bra för mig och mina solrosor. Men nästa år, då jäklarns. Då ska det börjas riktigt i tid och så ska jag tamejtusan gräva ur all jord igen och lägga markduk och sen stoppa dit bra jord.

Men nu är iallafall hösten här. På riktigt. -4°C visade visst termometern i bilen sa Erik, och i princip alla träd verkar ha gulnat över natten. Eller så kanske jag bara har missat att titta.
Mig gör det inget. Förra året hade jag inte heller samma ångest inför höst och vinter som annars.
Kanske börjar jag bli en vintermänniska?
Näädå, ingen risk än, jag måste börja sluta ha vinterjacka och långcash på midsommar först.

 

Nu ska jag gå och plocka ur överkastet som jag tvättade en snabbis, det känns som att det nog kan behöva all torktid det kan få.


Ha en bra Fredag och en Trevlig helg!


H
ejhej

Hjärtat smälter, visst?

2009-09-17 - 17:45:24


Bild: http://www.blocket.se/pitea/Mops_23601682.htm?ca=1_9&w=2


Naaaw!

Visst Emma? :D

Nu gör jag såhär igen...

2009-09-17 - 11:00:16

Goddagens!

 

Vet ni en sak? Jag gjorde ingen nytta alls igår. Jag spelade the Sims heela kvällen, medan Erik♥ den stackaren fick sitta ensam och se tv.
Ja, jag gjorde ett liitet uppehåll och lagade mat och åt densamma, sen vek jag lite tvätt, men min gravida sim-mamma lockade för mycket, så jag tassade tillbaka kvickt som attan!


Jag blir beroende av the Sims. Men det är nog deras tanke också!


Imorse var jag först på jobbet igen, och hade såklart med mig datorn. Vilken snilleblixt jag fick när jag kom på den idén!
Lite tröttsamt dock att återigen sitta på jobbet tre timmar innan jag börjar, och sedan när Erik slutar så får han vänta 2 timmar på mig.


Hungrig som en björn på vårkvisten är jag också, inte konstigt det med uppstigning 04.45, för trött för att äta frukost, och ingen lunch förrän 13.15?
Det är grejer för IBS'en det! (som förövrigt håller på att ta död på mig vissa dagar)


Gnällig som vanligt, men är det konstigt ens? 

Tips på vad man kan göra för att få tiden att gå fortare mottages varmt! Men man måse kunna göra det samtidigt som man har en telefon fastklistrad på huvudet. suck.

Hejhej

The Sims 3

2009-09-16 - 14:53:43

Goddagens!

Nu är jag inpackad och hemkommen från en dags arbete. Jag hade faktiskt med mig datorn på jobbet så jag skulle kunna fördriva lite tid med mitt nya The Sims 3! Jag var nämligen på jobbet 05.50, och började inte förrän 08.15, så då tänkte jag att det var kul med lite sysselsättning.Både igår och idag har jag snålåkt med Emma in respektive hem från stan. Jag funderar på att köpa henne en chaufförsmössa och börja åka i baksätet på Opeln!

Annars då.. Perre och hans små rörmokarvänner ska komma hit imorgon och laga till pannan så då ska Svampbob få åka på kollo någonstans, vi har inte frågat än men hoppas på att han ska få husera hos Maggan under dagen.


Men hörni, nu ska jag spela the Sims en stund innan jag ska göra lite nytta här hemma.


H
ejhej

Riskettan

2009-09-14 - 15:47:10

Gutentag! (nej, jag har inte den blekaste aning om hur det stavas)

Idag har jag varit ledig, det innebär att jag alltså har haft långhelg!
Helt klart skönt och kanske tillochmed behövligt.
Erik♥ däremot, han har fått jobba idag, och sken som en sol imorse innan han for hemifrån.
Imorgon däremot jobbar jag igen, och redan nu känner jag lite ångest inför att sitta på jobbet redan klockan 6, när jag inte börjar förrän 14. Men, det är inte så länge kvar, så är det bekymret också löst.

Idag pratade jag med vågelinds och han har bokat in mig på riskutbildning 1 & 2. Skönt att ha det bortgjort iallafall.

Nu ska jag gå och plocka ur tvättmaskinen som har gått på fullvarv hela dagen idag, förutom en stund när jag var ut med fyrhjularn och Emma och Lok.

Hejhej

bloggeliblogg

2009-09-13 - 10:00:17

Godmorgon!Bara för att jag inte har någonting att göra justnu på morgon så tänkte jag visa tre av sakerna jag köpte igår. Den röda tråden är basplagg.
Jeansleggingsarna har jag suktat efter ända sedan jag lånade Sofias en gång. Den som uppfann dessa måste få medaljer tills han dör.
Mjukisbyxor fast Jeans på samma gång?! Genialt!


Och när vå väl var i Piteå så åkte vi ju givetvis till Caisa och Johan för att sitta och stirra på lilla Tilda. För hon var så fin, så det var nästan det enda vi (jag iallafall) gjorde. Vi drack en kopp kaffe, småsurrade lite, och sedan begav vi oss.


Efter våran shoppingtripp till Piteå så var vi bjudna på middag hos Pappa, han hade gjort sin specialare, fylld lövbiff med potatisgratäng. Det finns ingen som kan tillaga det som pappa kan.
Sen fick vi lite prinsess-tårta till efterätt och då var det dags för lite mat-koma.
Sen for vi hem till byn, hälsade på Maggan som också hade besök av Sofia och Sebastian, och sen for vi och handlade mat och sen for vi hem och snuttade med Svampbob som hade saknat oss så!
Fort var det gjort så var lördagen slut!


Idag är det däremot våran tur, vi ska bjuda Maggan och Micke, Fia & Sebastian på middag här hemma. Vad det blir kan jag inte avslöja ännu, om Sofia hinner läsa detta innan de ska hit! ;P


Nu ska jag gå och hoppa på Erik♥ så han vaknar till liv. Haha, neeej jag ska pussa på honom!Hejhej

 

Gina Tricot

2009-09-11 - 16:52:46

Hej!

Nu när jag har suttit och spanat på Gina Tricot, för att veta vad jag ska sprätta mina presentkort på, så hittade jag denna. En riktigt loveydovey söt tunika. 

Det jag nu funderar på..
Behöver jag den? Nej..
Vill jag ha den? Ja..
Finns det något annat jag istället vill ha? Jo..
Om jag skulle köpa den, vilken färg?

Svampbob <3

2009-09-10 - 18:56:21

Hej igen!

Vet ni vad det sjukaste är? Att nu när jag loggade in på bloggen igen så trodde jag att jag skrev det senaste inlägget igår.. Whaaat?! Det var ju bara någon timma sen? Shit, vad förvirrad jag blev för en stund.


      


Är han inte för fin våran lilla kille?
För övrigt så är han inte så liten längre hur mycket jag än vill inbilla mig det.
Men snuttningen verkar han inte ge upp i första taget, Åh som han mufflar och bufflar mig i nacken och öronen vissa kvällar, och spinner så jag blir halvt döv på morgnarna.
Mammas och Pappas lilla kissebebis. ♥


Hejhej

Ett snabbt jobbinlägg

2009-09-10 - 16:11:11

Hejsan!

Som vanligt på jobbet, men var inte oroliga! Jag försummar inte mina kunder för att blogga.


Nu hade jag precis tänkt skriva någonting gnälligt och grått, men nej! Jag vill verkligen inte gnälla för det blir bara värre för mig själv.

Till helgen ska nog jag och Erik springa en runda på stan, får se i vilken stad bara. Jag hade tyckt att det var kul att åka till Piteå, de har ett mycket större och finare GinaTricot.

Dessutom så måste vi ju åka och hälsa på lilla Tilda!
http://www.nll.se/webb/Opererande-specialiteter/Kvinnosjukvard-Sunderbyn-/Webbisar-Sunderby-BB/Webbis-Arkiv-Sunderby/Nystrom---Caisa/
Länken går till Tildas Webbis-bild!

http://www.nll.se/webb/Opererande-specialiteter/Kvinnosjukvard-Sunderbyn-/Webbisar-Sunderby-BB/Webbis-Arkiv-Sunderby/Ekstrom---Sofia/
Och såklart måste ju Sebastians Webbis-bild få vara med också!

Hoho, bebis-sjukan, den är farlig vet ni!

Flower power

2009-09-09 - 21:29:33

Godafton!

Några små bilder, innan jag ska gå tillbaka till soffan och se the ringer med Erik♥         

Bilderna föreställer blommor från buketterna jag fick i Söndags.

Sov gott!

Hejhej

Skrivkramp

2009-09-09 - 19:09:18

Hejsvejs!

Jag är fortfarande lite sur över vad blogg.se har gjort. Det är ju gormigt att skriva inläggen nu när man ska byta rad och tjolahopp! Nåväl, det var väl kanske ingenting att haka upp sig på! :)

 Snart slutar jag och daaamn vad skönt det ska bli, det må jag säga. Hela veckan består av långa pass med dags-dödande tider. Man hinner varken göra någonting på morgon eller kvällen. Bara snabbt kasta i sig maten och sen i sängen!

Jag undrar hur Caisa, Johan och lilla tjejen har det? Åh så mysig hon ska vara den lilla tösen. ♥


J
ag hade verkligen skrivkramp just nu.

Hejhej

Vilding Hilding

2009-09-08 - 09:11:26

Godmorgon!Det här är mitt lilla marsvin Vilding som jag hade förut. När jag först fick honom var han skvätt-rädd och jagad av sin egen skugga, men efter ett tag så blev han jätte-tam och super-mysig. Han stod alltid på sitt lilla hustak och pep när jag kom hem, och hoppade av glädje när han fick vara och springa lös i lägenheten. Att varje dag få sitta i mammas knä och äta gurka, det var dock det allra bästa han visste! ♥
Vilding hade en "brorsa" också, Elvis. De kom riktigt bra överens och låg alltid och myste med varann i deras lilla timmerstuga de hade i buren. Jag har tyvärr ingen bild på Elvis tror jag, men han var ett jättelitet virvelmarsvin, svart och vit fläckig, och supersöt han också!

Jag vill ha marsvin.

Trots att det blev ganska sent igår så klev jag upp tidigt imorse. Endast tack vare min underbara IBS-mage.
Nog är det väl f*n att den lediga dagen jag har ska jag få spendera på toaletten. Jaja, det hade ju kunnat vara värre, det finns ju dem som har cancer i tarmen också, och det slipper jag gärna.

Nä, nu ska jag smsa Emma och höra om hon har bestämt sig (om hon är vaken alls) , jag undrar om jag kanske mött någon med värre beslutsångest än jag?

Ha en bra dag!

Hejhej

Mormor <3

2009-09-07 - 21:58:42

Godafton!


Nu har jag installerat skrivaren och börjat leka lite med scannern. Då hittade jag den här bilden i ett av mina fotoalbum. Det är jag som spelar munspel med mormor som spelar dragspel. ♥

Nu ska jag fortsätta leka med skrivaren!

Godnatt!

 

Hejhej

Sluta ändra ett koncept som åtminstone inte förlorar

2009-09-07 - 14:35:52

By the way..

 

"Nya" blogg.se suger.

Hard work

2009-09-07 - 14:32:19

Halloj.

Smått trött sitter jag nu och sörplar i mig en kopp kaffe. Jag var tvungen att ta någonting för att bota mina tunga ögon.
Jag antar att det blev lite väl sent för mig och Erik♥ igårkväll men, hey. Är det födelsedag, så är det!

Jag hade en jättefin dag och efter jag skrev senast så kom grabbarna också. Fred, Simon Örjan och Rickard kom förbi, så jag fick lite trisslotter också och hör och häpna jag vann 75 kronor!

Dock så var ingen av dem man nog att äta upp fikat, så om någon av er glömde min födelsedag igår så kan ni komma och fika idag, imorgon eller när ni har lust!


Idag slutar jag 17.00 och när Erik♥ kommer och hämtar mig så ska vi först fara på Elgiganten och köpa oss en USB-kabel till Skrivaren, för det skickade dem inte med i kartongen!
Efter det ska vi åka till Eriks farmor så jag får tacka för mina supersöta svärmorstungor!

Nu är det bara att återgå till arbetet hörni men först vill jag tacka alla som kom förbi igår!


Hejhej

What a wonderful day

2009-09-06 - 17:26:29

Tjingeloo!

Nu är värsta rushen över och vi ska snart fara och jämna ut sockerchocken med lite lyxmat från Statoil i Persön!

Än så länge har jag haft en underbar dag, med massa gott fika, massa jättefina presenter men främst ett supertrevligt sällskap.
Erik har verkligen gjort allt för att göra den här dagen så bra som den bara kan bli, och det har han lyckats med också. Jag måste vara den lyckligaste i världen som har Erik vid min sida. ♥

Nå, vad fick jag idag då?
Ett underbart guldhalsband som min mormor har haft. Det fick jag såklart av mamsen. ♥

         

Erik skämmer bort mig med en kombinerad scanner/kopiator/fotoskrivare.

Och så fick jag ett ljus med ljusfat, ett till halsband, tre (!) presentkort på Gina tricot, pengar
 och två supersöta hemodlade ? svärmorstungor!

Eftersom alla var så snälla och gav mig så fina presenter så bjöd jag dem på mina delicious Cupcakes!Det är några eftersläntrare kvar som ska komma och fika, och jag hoppas verkligen att de är hungriga för, daamn, vad mycket fika jag har gjort! Haha!

Nu ska vi nog åka iväg, ha det så bra!

 

Hejhej

Födelsedagspirr

2009-09-06 - 11:34:43

Daamn vad sakta tiden kunde gå då.. Nu när jag sitter här på jobbet och bara väntar på att klockan ska gå så har jag iallafall hunnit bli ordentligt födelsedags-pirrig!

Erik började då må väldigt mycklet bättre igår, jag undrar om han nog inte bara hade ätit något underligt! På kvällskvisten var han då helt återställd, så det var ju tur! Min lilla älskling kan ju inte gå runt och vara sjuk ♥

Woho, bara 45 min kvar nu! Åååh jag vill hem och äta tårta och öppna presenter ! ;P

Dessutom är jag hungrig!

Hejhej


Stina: Tack så mycket, du får också komma och fika om du vill vet du :)

Happy Birthday

2009-09-06 - 10:18:15

Hej hopp!

Grattis till mig själv på min födelsedag!

Vanligtvis så brukar jag vara som ett litet barn inför min födelsedag, jag kan knappt vänta på att få se mina små presenter (jag fullkomligt älskar att få presenter, spelar ingen roll om det så är ett kinderägg. det kan låta bortskämt, men jag älskar det).
Men iår så hann jag helt enkelt inte med att peppa. Sommaren gick alldeles för fort, körkortet, sen kom lilla Sebastian och igår kom Caisas och Johans lilla underverk.
Det har varit mycket att tänka på helt enkelt.
Men idag har faktiskt födelsedagskänslan infunnit sig!

Nu sitter jag på jobbet dock, och vääntar och vääntar på nästa samtal, idag ringer det sjukt lite. Det är faktiskt riktigt skönt, men tillslut börjar det klia lite i fingrarna när man läst slut på alla bloggar..

Igår hann jag med nöd och näppe baka mina cupcakes och göra iordning fluffet. Nu hoppas jag bara att alla tillbehör räcker hit och dit och slutligen att allt fika räcker till alla.

Nu ska jag ta en liten rast, sen är det bara 1h45min kvar tills jag får åka hem och fylla år!

Hejhej

Grattis

2009-09-05 - 22:15:16

Ett stort grattis till Caisa och Johan!
De fick idag en liten flicka!

Lördagsarbete

2009-09-05 - 09:43:16

Godmorgon!

Parkerad framför datorn på jobbet sedan en dryg timma.
Imorse vaknade Erik♥ med något som ser ut som magsjuka, han var tillochmed såpass dålig så han inte kunde skjutsa in mig itll jobbet, så vi var tvugna att riva upp Maggan!
Typiskt också att han blir sjuk till min födelsedag, men förhoppningsvis har han kryat på sig tills dess, min älskling.

Igår var vi hos Simon och grejade lite med bilen, efter det så for vi in och hyrde Sex Drive för andra gången. Jag och Erik hade redan sett den, och tyckte den var så bra, så vi ville inte låte Simon missa den.

Baksidan med den trevliga kvällen var att jag inte hann förbereda fluffet som jag idag hade tänkt baka med, så det innebär att jag måste vänta tills imorgon med att baka tårtan och cupcakesen.Hehe, jepp. Det blir tårta, cupcakes, äppelkaka och så lite Hallongrottor!
Hallongrottorna och Äppelkakan bakade jag i.. Torsdags? Jo..
Och de blev enligt provsmakaren (Erik :) jättegoda.
Och härmed skickar jag ut en allmän inbjudan att komma och äta fika imorgon, Söndag, slå bara en pling innan!

Nu ska jag dricka upp min lilla kopp choklad och sen ska jag fortsätta arbeta!

Trevlig Helg!

Hejhej

fujiDIREKT

2009-09-01 - 19:56:56

Hej! Nu vill jag gärna åka hem. Visserligen så ringer det inte alls mycket, men vissa saker är inte alls trevliga att uppleva såhär om kvällskvisten. Det finns riktigt underliga människor, och alla ringer de till mig.

Nåväl, tur att jag har peppat hela helgen för detta pass!

Idag trillade dessutom paketet från fujidirekt (jag förstår varför de kallar sig direkt, damn vad snabb de var) ner i brevlådan. Allt utom den största förstoringen verkar ha hängt med, så nu ikväll när vi kommer hem ska jag fylla alla våra färdig upphängda ramar. Kanske visar jag er någon bild också :)

Denna bild verkar inte ha fått följa med, men den var ju så mycket större också(50x70), den kommer nog på paket-vis.

Nu ska jag återgå till att serva Sverige med min nasala röst (är täppt i näsan som tusan!).
Hoppas att ni alla har en bra kväll!

Hejhej

Baka baka liten kaka

2009-09-01 - 08:21:24

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon, och med tanke på hur trött och förvirrad jag var när jag vaknade imorse,
så var det nog tur. Nu har jag däremot piggnat till och ska snart hoppa in i duschen.Svampis älskar att ligga i papperskassar har vi fått lära oss sedan vi kom hem från Ikea med några såna.

Men hallå vad är det för fel? Varför är det så konstigt att skriva blogginlägg?
Funderar på att sluta skriva också? Som nu tillexempel har jag suttit och funderat i 15 minuter på vad jag ska skriva. Då är det ju inte roligt längre?

Till helgen fyller jag år, så nu ska jag surfa vidare på internet och hitta lite smaskiga recept som jag ska baka ihop!

Ha det bra!

Hejhej

RSS 2.0