Haha, TheGame!

2009-01-31 - 14:07:51

Och så blev det Lördag den här veckan också.
De två senaste veckorna har gått så sjukt fort, det känns helt ärligt talat som om det var igår vi hade första utbildningsdagen på Eniro, men sanningen är ju den att på Måndag är det vår sista utbildningsdag! Men jag måste då säga att med tanke på hur fort det har gått så har jag då lärt mig väldigt mycket på kort tid. Och det har varit riktigt roligt att få skola sig lite igen. :) Men ännu är jag långt ifrån färdig.
På Måndag tänkte jag slita med mig kameran och leka paparazzi :P

Igårkväll for vi till A&L. Erik och Emil gick ut till Ant i garaget, medan jag och ML gick in till Lina och satt och surrade med henne och hennes kusiner, det var trevligt, både Ida och Matilda var roliga som fan :P

Tusan. Jag förlorade TheGame.

Nä, nu ska jag spela TheSims.

Fegisar!

2009-01-27 - 21:53:00
Kom bara på att jag skulle säga en sak till.
När man hälsar på någon så är det ju trevligt att säga "hej", jag anser att det är samma sak när ni snokar runt i min blogg.
Så, säg hej för tusan. Ni kan hitta på ett nickname om ni så gärna vill, men skriv hej i alla fall.

Tack på Förhand.

Hejhej

@!#?!$+#@!

2009-01-27 - 21:47:42
Ah, Hej mina vänner.

Ikväll hade jag faktiskt lite idé-torka. Jag vet inte riktigt vad jag har att berätta för er.
Det fortsätter att gå bra på eniro, de sa de då på coach-mötet, och faktiskt så känns det bra också, somm sagt så är det jäkligt kul!
Jag har dock insett att jag måste börja tänka lite på mitt språk. Jag är mycket flitig med att använda svordomar. Jag skulle aldrig svära i ett samtal med kund, men mitt vardagsprat är inte mycket vackert. Som bevis på det påpekade vår handledare Niklas, att jag slagit rekord i flest svordomar - minst en per mening. Det var inget roligt rekord att ha på merit-listan tyckte jag. :S Ajabaja, något att tänka på där, Sandra.

Äh, nu ringde mat- och sov-klockan, med det senare som ärende.
Bye bye then.

Godnatt.

Tuff dag..

2009-01-26 - 22:06:11

5 år senare, och jag har äntligen lyckats logga in och ta mig såhär långt. Jag börjar faktikst känna mig lite less på denna jäkla bredbands-puck som inte fungerar här ute i skogen. Nåja, man ska vara glaad för det man har. Bättre än modem i alla fall. Tror jag :S

Jag säger då bara "wow" vilken dag det har varit. Både psykiskt ock fysiskt. Mest psykiskt faktiskt.
Eniro-kurs till halv fem, som innehöll mina första samtal med riktiga kunder. Jag har aldrig någonsin varit så nervös i hela mitt liv. Sekunderna innan jag tog emot första samtalet kunda jag inte ens få luften ner till lungorna, svetten lackade och ansiktet hettade så jag tror min kära kollega måste ha känt det. För jag pratade ju faktiskt bara, medan en erfaren eniroist fick sköta sökningen. Men ÄNDÅ, jag var nära döden.
Men efter en par samtal gick pulsen ner en aning.
Sedan var det bara hem, kasta i sig mat och göra sig redo för nästa träningspass, nämligen linedance. Det brukar i vanliga fall inte vara såå utmattande, men idag var mina ben sega som en kallstartad grävmaskin!

Nä ni, nu ska jag samla tillbaka mina krafter, nya prövningar väntar säkert imorgon, de verkar tycka om att grilla oss nya timmisar.

Men fy tusan vad roligt det är!

Se och begrunda.

>>Tips på party-trick till helgen. Ring 118118, slå på högtalartelefonen och fråga efter adressen till Mekonomen i Falun. Det är fegt att kolla upp det på internet i förväg. Även sms är fegt. Man måste ringa.<<


Sov gott.

Ja, helgen då.

2009-01-25 - 15:51:16
Hejsan.

Vi har precis kommit från matbordet, idag var det jag och erik♥ som stod för matlagningen, med mormors special på menyn. :9 Det var gott!
Innan vi började med maten for vi över persöfjärden en sväng och hälsade på Ante och Lina och barnen, och Linas syster och hennes pojkvän som också var där.
Nu ligger vi båda i sängen, erik "vilar ögonen" medan jag tog tillfället i akt att skriva ett blogginlägg. Som vanligt var det ett bra tag sen sist.

Haha, nu ringde Anders och väckte Erik!


Ja, iallafall, det var en kort sammafattning av Söndagen so far.

Lördagen inleddes ganska sent, för mig i alla fall. Vi for och hämtade vår nya bil, bild kommer snart för den som är intresserad.
Sedan följer en hel del framochtillbaka mellan S&M och oss, men det slutar i alla fall med att vi ser film här hemma. "Prom Night" blev det, en helt okej film, med tanke på att det var jag, Sofia och Maggan som valde den. (Vi brukar vara ganska dåliga på det)
Under filmens gång ringde Gustav och stämde fylle-chaufförs-dejt med Erik, sagt och gjort. Vi hoppade in i bilen till råneå. Väl i råneå bytte vi bil, och sedan styrde vi kosan mot Boden.
Det blev en ganska kort kväll varken jag eller erik var i vidare pigga, så vi gav som sagt var upp ganska tidigt.

Fredagen bestod av kurs för mig, till klockan fyra, sedan hem, och resten av kvällen drev vi runt med bilen runt halva luleå med omnejd, mellanlandade hos Anders på lite kaffe, för att sedan fortsätta bilkörning. Det var ganska mysigt det med.

Det spelar ingen egentlig roll vad jag gör, så länge jag får göra det med Erik.♥

Nä ni, nu ska jag ta och sukta efter någon liten valp på blocket.

Linedance på Måndag 18.30 i smedsgården, kom om ni vill, det är jätteroligt!

H
ejhej

spex

2009-01-21 - 19:02:22
F4, F9, Ctrl+Alt+F12, ..... en hel del små tangent-kombinationer har knallat in i mitt huvud och försöker så gott de bara kan att acklimatisera sig där inne. Jag hoppas verkligen att de trivs, för de måste stanna!
Andra utbildningsdagen på Eniro har passerat, och än så länge tycker jag att det är sjukt roligt! Det är så oerhört kul att få ett litet problem att bita i en stund, att så smått börja åter-aktivera hjärnan efter all denna arbetslösa tiden.
Just nu känns det ganska otroligt att jag kommer vara redo för att sitta med en kund i örat redan nästa vecka, men våran handledare och coacherna säger att det gr fort för oss.. Och det måste vi ju tro på! :P
Alla de andra tjejerna verkar snälla och trevliga allihop, fast man har ju som inte riktigt hunnit prata med alla eller lära känna någon. Men det kommer nog det också :)

Nu ska vi fara in till stan och uträtta lite kvällsärenden, men ni har i alla fall fått en snabb update av mig. :)

http://www.blocket.se/vi/19545501.htm?ca=1_9_s&last=1
Bild nummer 2, den lilla (fast ganska fet egentligen) till höger. Jag <3 den för evigt = SANT.
Jag har förövrigt redan bestämt att den ska heta spex.
(nää, ni ska inte tro att jag är lite sugen!!!!!)
Jag kommer snart falla in i någon slags panik-ångest-sjukdom. Jag behöver en bäbis att ta hand om, och inte vilken bäbis som helst. UTAN JUST DENNA VITA VACKRA LILLA BÄBIS!

Måndag

2009-01-19 - 12:51:32

Hallådär, ät våfflor med blåbär!
Ååh, vad gott det lät förövrigt.

Precis hemkomkna från Stad, sedan Lagårn en stund. Men nu är det snart dags att ge sig iväg igen, på gratis-mat, som vanligt :D Jag vet inte hur vi gör det, men vi lyckas tamejfan alltid, på något vänster, äta oss mätta varje dag, utan att laga en enda liten makaron. Eller korv. Eller något alls för den delen.
Idag tillexempel har vi det stora nöjet att få äta lasagnette hos Sofia&Micke, det ska bli gott. Så det är bäst att jag skyndar mig nu. :9

Ikväll ser det ut som att jag ska följa med Lina på Linedance, det ska faktiskt bli riktigt kul. Och skönt att kanske börja rör lite på sig. Väl-behövligt i alla fall.

Sedan.. Får vi väl se hur mycket disciplinen sviker, men jag ska verkligen ge det ett ärligt försök i alla fall.

Nej hörrni, See ya later Alligator, after a while Crocodile.


Och du, Stina.. Du blir aldrig av med mig, mohahahahaha!  :P


Äntligen.

2009-01-18 - 22:08:42
Hejsan.
Jag har precis, äntligen, gjort färdigt min hemläxa från Eniro. Det tog sin tid, med mobilt bredband och allt, men nu är den gjord, och det var faktiskt riktigt kul. Kul dels bara för att göra något av värde, men även för att det var roliga frågor :)

Nu när jag lika är inne ska jag passa på att förvarna alla. Den här veckan som kommer, kommer jag förmodligen inte vara så aktiv, varken med bloggandet, eller telefonkontakter. Så nu vet ni. Inte för att jag är det i vanliga fall. Jag försöker verkligen, men i min rosa, förvirrade lilla fantasivärld är det så lätt att glömma saker. Jag skyller på det, och hoppas att ni tycker om mig ändå.

Som sagt. Till veckan börjar jag utbildningen som ska göra mig till telefonist åt Eniro 118118. Och fy tusan vad det ska bli kul!

Helgen, hade jag nästan glömt bort. I Fredags var jag och Lina på Bio, Bröllopsduellen, som jag sa. Den var bra, riktigt bra faktiskt, rolig, romantisk och sen lite snyft på slutet. :)
Lördagen blev vi bjudna på Kina av min lilla Pappa, sedan vidare på Kaffe hos Eriks pappa, sedan fyllechaufför på en allt annat än frisk C-klass.
Och ja idag, vet ni ju vad jag har sysslat med. Läxa, läxa, läxa.
Det gick fort. Som alla helger iofs gör.

Hmm, jag undrar, om jag ska övertala Erik om en lite längre piteå-resa nästa helg. I torsdags var ju det största syftet egentligen att träffa Nova. Kanske en sista gång, vad vet jag.?
Ja, hursomhelst, så denna gång hade jag tänkt göra en riktig påhälsare. Hälsa på både Anna, Åsa och Caisa.
Fast, en dag är lite för lite för alla tre. Men, det är ju lite dyrt att köra framochtillbaka som en annan jävla iller.
Jaaaaja, skitsamma, det är ju nästan en hel vecka kvar tills dess.  Sen beror det ju på vad alla i piteå tycker. Ni kanske inte alls vill ha mig där, det vet jag ju inte heller? :P


N
åja, nu ska jag inte sitta och glo på den här en minut till, jag ska hoppa i duschen och sen ska jag bara känna mig duktig. :)

Jo just det, jag glömde ju att jag skulle skriva en sak..
>>Kommentera era fegisar, åtminstone ett hej, och ett namn, skulle vara trevligt.<<

Schmoo <3 aka. Nova

2009-01-16 - 14:23:54
Hej hopp!

Jag sitter och njuter av detta tillfälle. Jag sitter och bloggar/skriver introduktionsfrågor, medan Erik♥ dammsuger. :) Det känns bra må ni tro. Men nu låter det som om det är första gången, det är det verkligen inte. Erik är faktiskt väldigt flitig med dammsugaren (min nya electrolux ergorapido ;P), jag törs nog tillochmed påstå att han har dammsugit mer än mig sen jag fick dammsugaren :P Men innan det tyckte han att Maggans dammsugare luktade så illa, så det var därför han inte dammsög då? ;P

Igårkväll blev det impuls-trip till Piteå och hälsade på Åsa och Jari och hundarna :) Och så fick jag träffa Nova. Hon blev nog lika glad som jag. Och vilken tur att vi for igår, för tydligen skulle Nova lämnas tillbaka på Lördag. Det fungerade visst inte helt OK mellan Nova och Stinas andra hund Chivas. Nåja. Bara hoppas på att hon blir omlacerad någon annan stans..

 

Den här bilden
skickade Stina till
mig btw.
Är hon inte
vacker, min
Schmoo?
Fast FET hade
 hon blivit. Det
 syns inte så t
ydligt på bilden
dock, men som
Stina uttryckte det
"hon är bred som
en lagårdsvägg".

Ikväll ska jag faktiskt gå på Bio, det ni! Bjuden tillochmed! Jag och Lina ska ha romantisk tjejkväll bara jag och hon, och "Bröllopsduellen". Det ska bli riktigt roligt tycker jag. :)

Nä, nu måste jag ta mig i hampan med denna hemläxa. Sen fara ner till S&M.
Ha det så bra!

Jag vill också ha.

2009-01-15 - 14:50:19
Jag vill också ha en lika fräsig design som Lina förresten. Min är så svart och tråkig.
Ville bara säga det. Om någon har lust så hade jag vilja ha fräscha gröna, gula, orangea färger på den. Kanske ett rosa inslag också. :)

Snabbis

2009-01-15 - 14:48:29

Hej. Tänkte bara snabbt skriva ett vanligt inlägg och inte bara en lista. Nu sitter jag och väntar på att Ante och Lina ska komma. Jag har köpt en bull-längd som jag är sjuuuukt sugen på.

Hittade kameran idag, som har varit borta i två-tre veckor. Den var i data-väskan, där jag har letat två gånger tidigare. Jag tror att någon har skämtat med mig. :) Nåa, skönt att vi hittade den. Trodde att vi hade glömt den i någon annans bil, eller tappat ut den i samband med i-/ur-stigning ur bil.

Hejdå. Jag ska snart uppta mitt seriösa, regellbundna bloggande. Ha lite tålamod bara. :)

Ännu en lista stulen från Amanda ;)

2009-01-15 - 14:32:30
10 FRÅGOR OM SEX &KÄRLEK

är du singel? - Nej
har du haft sex? - Jo
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ööhm, Jo, jag gör fan det.
kärlek eller sex? - Båda
finns det någon för dig just nu? - Jaa, samma som jag är inte-singel med :P
hur många gånger har du haft sex? - Haha, räknar ens 14-åriga pojkar?

10 FRÅGOR OM DIG SJÄLV

fullständiganamn? - Sandra Emilia Larsson
när fyller du år? - 6 September
några utsmyckningar på din kropp? Än så länge bara två fega hål i varsitt öra.
vad har du på dig just nu? - jeans, linne, tröja och fårtofflor. Underkläder också såklart
vilken årstid är bäst? - spelar faktiskt inte så stor roll när på året, så länge det är minst +20°C
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna två timmar för tidigt, slå på radion, sitta i soffan och mysa med en kopp kaffe. Har dock aldrig hänt.
vad tycker du mest om hos dig själv? - jag återkommer med den..
vad är du bra på? - jag är som halvbra på det mesta, men kommer nog aldrig bli riktigt bra på en specialitet.
vem älskar du mest på denna jorden? - Erik.

10 FRÅGOR OM DINA VÄNNER

vem är din allra bästa vän? - Erik. Fast han kanske inte räknas när vi är tillsammans? Annars är alla mina vänner lika bra ♥
vem vet allt om dig? - Erik. Och JA, han vet ALLT om mig.
vem är den roligaste av dina vänner? - jag tycker som sagt om alla lika mycket, på olika sätt.
vem är snyggast av dina vänner? - Ingen är snyggare än mig, MOHAHAHA. hehe. eller nä.
vem är den du helst har filmkväll med? - Erik.
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Haha.. öhm..
vem röker av dina vänner? - 3-4 st antar jag?
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - men.. jaa.. jag ska inte träffa nån?


10 FRÅGOR OM DIN FAMILJ

vem står dig närmast? - Både Mamma och Pappa på olika sätt.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jo
vem är farligast i din familj? - Det måste vara.. Mamma tror jag. Fast bara när jag bodde hemma..
vem är coolast? - Det måste väl bli min lillabror då :P
har ni några djur? - Nej, mamma är allergisk, och jag lyckas inte hålla fiskar vid liv.
vem har du mest gemensamt med? - Mamma tror jag..
vem står för underhållningen?- Jag är nog ganska bidragande..
vem sover du oftast med? - Ingen från familjen.. Eller ja, Erik är ju min familj.
roligaste kvällen med familjemedlem? - Mjaa.. På väg till sthlm med pappa. (Chihuahua med DJ Bobo på högsta volym hela vägen)

10 FRÅGOR OM IDAG

vad har du gjort? - Sovit, Ätit lunch med Erik pappa i Boden, kommit hem startat datorn. Inte så mkt alltså.
har du varit glad idag? - Jadå. Heela dagen. Kanske inte på morgonen. Men det är ett vanligt fenomen.
har du varit ledsen idag? - Nej.
har du gjort något bra idag? - Nej. Inget av värde.
har du slagit någon idag? - Jo faktiskt smånita jag Erik på armen när han fulade sig ;) men kärleksfullt såklart.
vad ska du göra nu? - Svara på nå kommentarer, sedan Fika, när Ante och Lina kommer. :9
har du gjort något dåligt idag? Nää..
vad har du ätit idag? - Skrov på korvmojjen :9
har du duschat idag? - Japp.
är du trött nu? -  Nä

En till helg.

2009-01-11 - 13:55:21
Tittar bara in för ett, som vanligt, snabbt och kort inlägg.

Helgen förflöt som vanligt fort, fast när varken jag eller Erik♥ jobbar just nu, så har nog ingen av oss reflekterat över att det är söndag idag. Förutom, det lilla faktumet att jag om två dagar äntligen får fara på min jobb-introduktion!  Det känns som om December och Januari har varit de mest långsamt-gående månaderna på länge, just bara för att jag sett fram emot det här så mycket!

F
redag spenderade vi till en början med S&M, Erik nere i lagård med Micke, och jag famför TV:n och SATC med Sofia. När Erik och Micke till slut tog sig hem blev vi bjudna på texmex-mackor som var sjuukt goda.
Sen for vi till A&L, Erik gick ut i garaget och hjälpte Ante med skotern som var tvungen bli klar samma kväll, och jag gick in till Lina och fortsatte med TV-tittandet. Ganska skönt, då det inte är alltför ofta jag ser TV.

Lördagen for Jag, Erik och Ante till Ronnys stuga utanför långsel, och körde skoter och åt grillad korv och pinnbröd. Mycket avslappnande och trevlig dag. Sen for vi in till stan för att träffa Anna och Åsa en stund, det är alltid lika roligt att träffa dom, surra och skratta lite. :)
Avslutade Lördagen med film med Ante, men eftersom vi alla var ganska trötta blev det inte så mycket mer efter det. Hemfärd halv tio. Skönt.

Hejdå. :) Såå kort blev det ju faktikst inte :)

Fantastiska Nyheter

2009-01-07 - 23:13:15
Jag var bara tvungen att logga in och berätta om hur lycklig jag blev!
Nu kanska Nova äntligen får ett värdigt liv. Jag hoppas verkligen att det här kommer gå vägen, för det är hon verkligen värd. Snällare hund kommer nog aldrig att finnas, hur mycket hon än verkar ha fått gå igenom. Jag kommer hålla mina tummar, så hårt jag bara kan en månad framöver. För damn, vad jag älskar den där hunden. Nu börjar jag nästan gråta, så jag måste nog sluta nu.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

+4798651350

2009-01-07 - 14:13:06

Jag undrar nu, vad det är för fel på allas bloggar? Eller har alla lagt ner? Ingen som har sin blogg hos blogg.se går att komma in på. Förmodligen då inte min heller men.. Ääh, skit samma. Var bara tvungen säga det.

Jag ska även ge er alla en liten varning! Idag ringde +4798651350 till mig två gånger, och det är ett bluff-nummer, som man inte ska ringa upp, då kostar det jättemycket! Jag googlade nämligen på det och då fick jag reda på det.

Nu har jag inte tid. Flåt.

Hejdå.

Jippie! :DNÄ NU JÄVLAR RINGDE DOM IGEN! Fan vad less jag blir.
RSS 2.0