Ge oss mer snö

2008-11-22 - 17:21:48
Godafton.

Nu snöar det faktiskt lite här, men det hade inte skadat med lite större och fler flingor! Jag hoppas verkligen att det kommer bli mycket snö, snart! Även om vi inte har någon skoter så känns det så myysigt med snö och vinter i år! Och julstämning har jag så det räcker och blir över till nästan resten av byn, ÅH vad jag längtar tills jag får börja pynta!


Varning! Följande stycke kan innehålla stötande material, känsliga personer rekommenderas att hoppa över denna historia!
N
u sitter vi och pratar om spya, det förde direkt mina tankar till Boden Alive iår.
Det ska noteras att jag var helt nykter!
Det var jag, Erik♥, Caisa, Johan och Marlene. Vi började åka en karusell, och sen en till. Efter den andra sa jag "nu måste vi vänta ett tag, jag orkar ingen mer just nu" Jodå, visst kunde de vänta, 5 minuter! Sen var det kört.
Vi hoppade på våran tredje karusell, jag var illamående redan innan, och i samma sekund som karusellen, twister tror jag den hette,så insåg jag att det här kommer aldrig att gå.
Efter kanske trettio sekunder kom den första kräkreflexen, två sekunder efter det fylldes hela min mun med mycket illasmakande spya, men snäll som jag var med mina medresenärer svalde jag det (det har jag aldrig tidigare i mitt liv klarat och kommer aldrig mer kunna göra det).
Vid den här tidpunkten började de andra som åkte ropa "kolla hon håller på att kräkas!" Vissa lät lite lätt panikslagna, medan andra lät oerhört roade.
Caisa och Erik som uppmärksammade att det var mig de pratade om började peppa mig "kom igen sandra du klarar det, blunda inte!!" Yeah right tänkte jag, om jag tittar i det här snurrande jävulskapet så kommer det direkt.
Det gjorde det även fast jag blundade.
Tre gånger sammanlagt fick jag svälja min goda middag en gång till (den var bara god första gången) blandat med sura magsafter innan jag kunde kliva av karuselljäveln.
Väl på fast mark siktade jag på att komma av innan alla andra, haha! Exakt ALLA sprang före mig, men tji fick de. Jag började spy, som en liten gris, på karusellgolvet, det sprutade på någon liten tjejs nya vita märkesdojjor, och det kändes som tre timmar innan jag kom mig därifrån för att fortsätta spy på marken bredvid.
Sen for vi på Shell och köpte godis som tröst :D Hädanefter kommer jag vara mycket skeptisk mot karuseller.
Jaja, nu ska vi fara in till E&M-L och se vad de gör. Vi har våldgästar kväll ikväll nämligen. Tidigare var vi till A&L&E&E (Ante & Lina & Ellen & Elise) Iofs så skrev vi ett förvarnande sms men det uppmärksammade inte Ante så vi for ändå. :)

Glöm inte att hålla tummarna på Måndag!

Hejdå, eller som Erik skulle skrivit;

Xoxo, gossip girl ;D
Postat av: Anonym

Haha ja de var en intressant upplevelse med spyan;) Men du, kul att det gick bra på intervjun!:D

2008-11-24 - 19:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0