Jag har funderat.

2011-03-24 - 16:57:20
Hejsan!

Idag har jag haft en riktigt tråkdag, har inte haft just nåt att göra här hemma, inget som jag har haft lust att ta tag i iallafall. Och ute har det blåst monsunvindar så jag tog bara en kort kort promenad innan jag vänad för att både jag, hund och barnvagn höll på att blåsa bort.

Och när man har tråkdagar så sitter man ju och funderar på ganska mycket. Och jag har bestämt mig för att flytta.

Eller så absolut inte, nu hajade du till va!? Haha!

Nä, jag har suttit och funderat på hårfärger och frisyrer. Jag har kommit fram till att jag vill ha en ljus askbrun färg och jag vill klippa lugg. Ja, som jag nästan alltid har velat men jag har aldrig riktigt kommit dit.


Men nu behöver jag ju då lite hjälp på traven. Jag har så svårt att se vad som skulle passa mig, så shoot! Ovan har ni lite bilder för inspiration, de är alla saxade från Google bildsök.

Jag är faktiskt sjukt sugen på den här blonda frisyren längst ner (fast brunt då), hade gärna provat på att vara så korthårig, men samtidigt trivs jag i mitt långa skat-bo. Och jag vet inte om min ansiktsform funkar till den frillan?Men just den luggen är söt!

Flikig, tunn, rak, tung? Hur ska min lugg, och övriga frisyr se ut?!
Postat av: MrsEmma

Den tyckte jag spontant också! Gör det!

2011-03-24 - 20:49:23
Postat av: MrsEmma

Nej det förstår jag också hehe! Tur att du inte lider av beslutsångest i alla fall. Det hade varit himla opraktiskt en sån här gång! =)

2011-03-25 - 09:55:03
URL: http://mrsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0