Det är min Erik det <3

2010-05-17 - 08:34:27
Hejsan!

Här var det ju ett tag sen jag tittade in, och det var knappt så jag ides idag heller. En typisk bloggtorka har infunnit sig, kanske beror det på det vackra vädret och att jag faktiskt har lite mer spännande saker som händer i mitt liv än så! Haha!

Min goda vän Emma hon har tagit flyget och stuckit till Gotland, så i veckan hade jag tänkt få någonting gjort! Haha, annars kan jag lätt bli lite distraherad och mittiallt sitter jag på Mc'Dodo och äter en Cheese med ovannämde.

Idag hade jag då iallafall tänkt hinna fräscha upp lite här hemma, åka in till stan och sen ta en låååång promenad (så långt som vi då orkar i solen) med Miro inför Valpkursen.

Jaa just det. Jag ska ju kanske nämna helgens bravader lite snabbt.
I fredags ringde det i min telefon, det var ett nummer jag inte kände igen.
-Sandra
-Hej, detta är Eriks arbetsgivare. Det har hänt en liten olycka med Erik, så han är på väg till Sunderbyns sjukhus med ambulans.
Jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. Det kändes som om hjärtat stannade och blodet frös till is och hur mycket jag än andades fick jag ingen luft.
Som tur var mådde han ändå relativt bra och när jag kom till sjukhuset för att titta till honom var han sitt gamla vanliga jag, och jag fick höra vilken mes jag var som grät!
Det är min Erik det ♥

Nu ska jag ta och göra något av den här dagen, ha de bra!

Hejhej

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0