Totalt nerslemmad

2010-03-25 - 20:50:31

Halloj!

 

Då börjar Torsdagen dra mot sitt slut, och en fullspäckad Torsdag har det verkligen varit. Beroende på vad man jämför med förstås, men mot en vanlig Torsdag!

 

Till att börja med så är det lille Miros 20-veckorsdag! Det känns underligt att han redan funnits hos oss i nästan 3 Månader. På ett sätt känns det som om det var igår vi for till Norge och hämtade honom i 34 minusgrader, men ändå så känns det som om han alltid varit våran.

 


Vårat blåögda lilla charmtroll. Den lilla mjukisgrisklöven framför honom är stark bevisning för att han precis slaktat sin lilla mjukisgris. Hihi.

Sen har vi ju "firat" våffeldagen idag med sällskap av Simon. Vi fick inviga vårat nya våffeljärn och gissa om det blev goda Baffler! Mätt som en liten griskulting!

 

Dessutom hade H&M nyöppning idag i Boden, så dit åkte jag och Erik för att kolla in den nya fina butiken. Vi hann dock inte se så mycket av varken butiken eller varorna eftersom det var så oerhört mycket folk (inte så oväntat iochförsig), men tre nya lack till min lilla samling fick det bli.

Av någon anledning har jag hamnat i en nagellacksperiod och tycker det är superkul att måla naglarna!

 
Tre härligt pastelliga färger fick följa med mig hem!

Justnu provkör jag den korall-aktiga, check me out, och jag älskar den! Men är mest nyfiken på det blåa, blue my mind. Jag har fastnat lite för blått nu på senaste också!

Ingenting om jobbet ännu, tyvärr. Men äntligen så har jag fått respons från NTI-skolan iallafall, så nu får vi se om jag kommer igång med mina studier!

Nu ska jag rädda Svampbob från att bli totalt nerslemmad av Miro. Ha en fin kväll allihopa!

 

Hejhej

Postat av: MrsEmma

Det är ju den där "Bella´s choise" jag har surrat om hela tiden!!! :oP

2010-03-26 - 11:41:02
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Inte såg jag er någonstans, fast det kan ju bero på att det var mkt folk :) Vilken tid var ni där?

2010-03-26 - 17:07:47
URL: http://thilini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0