Jag kräks

2010-03-07 - 11:56:21

Goddagens!

 

Visst är det Söndag idag? Jag blir totalt dagvild av mitt och Eriks skift-sovande.. När Erik kommer och lägger sig, ja, då är det dags för mig att kliva upp.


Usch vad trist det är när han jobbar såhär. Nu sitter jag instängd med djuren i vardagsrummet, tyst som en mus, för jag vill ju inte väcka honom när han till slut får sova!
Sen väcker jag honom, han äter och sen sticker han 17.30. Fy fan för nattjobb. På helgen dessutom! Jag hade aldrig klarat av att jobba som han gör, Du är verkligen min hjälte, Erik! ♥


Fredag och Lördagkväll spenderade jag med min mys-Caisa, Johan och Tilda, och ett helt gäng till hos dem. Det känns som att de är snart less mig, så jag tror inte jag far dit ikväll igen, haha!
Tack för i helgen iallafall, det är alltid lika roligt att komma till er!

 

I fredags fick jag iallafall ett samtal som tände ett litet ljus av hopp inom mig. Jag hoppas verkligen att detta går som jag vill att det ska gå. Det hade varit toppen.

 

Nu ska jag gå och försöka diska lite tyst för jag kräks som det ser ut här hemma. Jag själv är väldigt duktig på att dra fram saker, men sämre på att plocka undan efter mig.

 

Hoppas ni har haft en bra helg!

 

Hejhej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0