Bulle i ugnen

2010-02-21 - 09:58:58

Godmorgon!

 

Och det blev i vanlig ordning Söndag, men det ska vi väl klara av ännu en gång kan jag tycka?

För min del så vaknade jag lite på fel sida imorse, så jag klev upp direkt för att inte förgifta Erik♥ med mitt dåliga humör, men jag känner det sakta men säkert rinna av mig.

 

Igårkväll hade vi fått i uppdrag att skjutsa Fred och Anna, så vi passade att hälsa på Caisa också. Hela lilla mysfamiljen satt dessutom hos Danne och Anneli, så då fick vi surra lite med dem också, vilket ju bara var extra trevligt!
Lilla Tilda hon växer så det knakar och är förmodligen sötaste och gladaste lilla tjejen i Norra, nej, hela Sverige och att höra hennes vackra skratt, damn, vad underbart!

Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska ta oss till, det verkar fortfarande vara kallt och otrevligt ute så några avancerade uteaktiviteter blir det inte.

Om jag känner min sambo rätt så är han nog nyfiken på att se hur det går för Stenmansgrabbarna med turbobygget på skotern, så jag blir inte så himla förvånad om vi hamnar i Jimmys garage.

 

Igår köpte vi parisare, och jag har inte kunnat sluta tänka på dem efter det, ÅH så jag suktar efter parisare med bostongurka!

Jag tror bestämt att det får bli dagens middag om inte Erik har något emot det.

Annars sitter jag som på nålar här hemma, väntar på ett besked som kan förändra allt.
Jag har öven skickat in ansökan till Komvux nu. Jag sökte tre kurser, men om det blir som vi hoppas så måste jag nog nöja mig med att läsa en i taget.
Oj, nu när jag läste igenom det där så lät det nästan som att jag har en bulle i ugnen, så är inte fallet, jag ska ju skapa mig en karriär snart, det tar vi först!

Nej nu får det vara slutsvamlat här på internet, jag dammsög igår men. Det behövs idag igen. Svarta tubsockar borde förbjudas!

H
ejhej

Postat av: MrsEmma

Haha ja det detta turbobygge verkar sannerligen mycket intressant. Jag har Mats där just i detta nu! =) Ja jag håller alla tummar och tår för dig att detta ska hända nu! =) Men alltså jag ska visst börja 1a mars och jag får f*n inte tag på nån bok! Parisare är en riktig kioskvältare! just add rostad lök så kan dom vinna priser! =)

2010-02-21 - 11:41:25
URL: http://mrsemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0