Antarktis-Klimat

2010-02-24 - 23:45:15

Godafton!

Ikväll har vi varit uppe senare än vanligt, och det kan vi skylla på Emma och Mats. Vi for till dem tidigare idag för att se en film tillsammans, sen blev det middag och ännu en film, och sådana trevligheter kan man ju inte tacka nej till! Tusen tack för en toppendag!

 

Jag blev väckt imorse av att telefonen ringde. Det var José, min handläggare på a-kassan, han ställde en fråga som jag tydligen missat att svara på i min ansökan om arbetslöshetsersättning. Supersnällt av honom att ringa istället för att skicka en hel lunta papper på posten och kräva massa kompletterande dokument.

Han trodde dessutom att han skulle kunna få ärendet klart under dagen, vilket isånafall skulla resultera i att mina pengar börjar rulla in till veckan, katjing!

Mina försök att börja läsa Naturkunskap B samtidigt som Emma verkar dock inte gå som planerat. Idag fick jag ett mejl från en dryg Göte, som mest bara idiotförklarade mig utan att låta det minsta intresserad att hjälpa mig, så jag har väldigt låga förhoppningar att de ska kunna fixa det. Trist, plötsligt tappade jag det mesta av min inspiration.

 

Mitt sneaky mejl som jag väntar på verkar inte heller dyka upp och jag blir gråhårig av allt väntande! Jag kollar mejlen flera gånger om dagen (jag fick ditt mejl förresten, Anders, har bara inte kommit mig för att svara), och varje gång det är ett nytt mejl i inkorgen blir jag lika glad, bara för att få mina förhoppningar krossade ett klick senare.

Men det har ju bara gått några dagar så ännu ska jag väl inte ge upp mitt hopp!

 

Nu börjar ögonlocken kännas tunga, så jag tror att hela lilla familjen, med fosterbarn, ska hoppa i säng och göra oss redo för en ny dag imorgon. Och jag hoppas för fasen att den kommer bli lite varmare än dagen som gått, för nu börjar jag bli less på detta antarktis-klimat!
Torsdag imorgon ja, helgen kommer med stormsteg! Inte en enda plan än så länge, men något kul ska vi väl hitta på, förslag?

 

Tunga ögonlock var det ja, sov så gott!

Hejhej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0