Ögon stora som tefat

2010-04-26 - 12:03:24

Hejsan!

 

Måndag, och en ganska stor Måndag törs jag nog säga. Men inte mer än så, än!

 

Helgen har varit trevlig på alla sätt och vis, på Lördagsmorgonen packade jag, Erik och Miro in oss i bilen tillsammans med Emma, Mats och Lok. Vi styrde kosan mot korpforsen (internt: Korv-forsen) där grillning stod på schemat, och grillade, det gjorde vi. Gott, mysigt, vackert ja, en helt perfekt Lördagsförmiddag.
Vi fortsatte dagen i ätandets tecken, med en grillfest hos Jimmy och Sandra, och återigen så grillade vi. Mycket.
Efter maten höll både jag och Erik på att somna (vi var nog inte de enda heller, efter all den maten) så vi gav ganska snart efter för våra gäspningar och begav oss hemåt.

  


Söndagen vaknade vi pigga och glada och åkte till Anders, där bjöds det på mat och vi hade med oss fika (vi äter ganska mycket på helgerna). Jag och Linda tog en liten promenad med Miro, medan Anders och Erik fick sitta inne och surra om bilar.
Väl hemma igen fick vi besök av Maggan, vilket ju alltid är lika trevlig!
Mot kvällen började både jag och Erik bli smått rastlösa så vi bestämde oss för att ta tag i någonting som vi ju surrat länge om!
Vi åkte och hälsade på Marcus i Boden, vilket var första gången någonsin tror jag! Vi träffade hans tjej Linda, och såklart deras lilla son Elias. Med ögon stora som tefat satt han och tittade på mig och Erik. En riktig sötnos!

Nu däremot är det dags att börja göra sig iordning!

Ha det bra allihopa och njut av den vackra våren som kommit till oss!

 

Hejhej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0